عشق، فراموش كردن خود در وجود كسی است كه همیشه و در همه حال ما را به یاد دارد.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۶
خانه » آموزش آشپزی » دستور تهیه مرغ پنجابی (غذای هندی)
دستور تهیه مرغ پنجابی (غذای هندی)

دستور تهیه مرغ پنجابی (غذای هندی)

آموزش تهیه مرغ پنجابی , انواع غذاهای هندی , درست کردن مرغ پنجابی , دستور تهیه مرغ پنجابی , روش تهیه مرغ پنجابی , طرز تهیه مرغ پنجابی

fo4248

دستور تهیه مرغ پنجابی (غذای هندی)

 

غذای هندی

مواد لازم برای مرغ پنجابی :

کره۲ قاشق سوپخوری
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
 پباز رنده سده و آب گرفته ۱ عدد
سیر ۵ حبه
زنجبیل تازه۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد شده۱ عدد
رب گوجه۱ قاشق سوپخوری
ادویه گرام ماسالا۱ قاشق سوپخوری
زرد چوبه۱ قاشق مرباخوری
فلفل چیلی قرمز خرد شده۱ عدد
ران مرغ۲ عدد

طرز تهیه مرغ پنجابی :

کره  را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارت را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد بعد تکه های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد.

گردآوري : iranstyle.ir

 

 

برچسب ها :
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز