خداوندا مرا از کسانی قرار دِه که دنیاشان را برای دینشان میفروشند نه دینشان را برای دنیاشان. (دکتر علی شریعتی)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۶
خانه » آموزش آشپزی » دستور تهیه مرغ حلقه ای
دستور تهیه مرغ حلقه ای

دستور تهیه مرغ حلقه ای

آموزش تهیه مرغ حلقه ای , پخت مرغ حلقه ای , درست کردن مرغ حلقه ای , روش تهیه مرغ حلقه ای , طرز تهیه مرغ حلقه ای , مرغ حلقه ای , مواد لازم مرغ حلقه ای

fo4267

دستور تهیه مرغ حلقه ای

 

مواد لازم برای مرغ حلقه ای :

 آرد سفيد ۳۰۰ گرم(۳ پیمانه)
 خامه۳ قاشق سوپخوری
 نمک ۱/۲ قاشق مرباخوری
 گشنيز خرد شده يا خشک۲-۳ قاشق سوپخوری
آب۳۰۰ ميلي ليتر (۲ پیمانه)
ماء الشعیر۱/۴ پیمانه
مرغ پخته خرد شدهيک عدد سينه
زرشک۳-۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه ميزان لازم
آبليموبه دلخواه
پنير پيتزابه دلخواه
پياز درشت۱ عدد
روغنجهت سرخ کردن

 

طرز تهيه مرغ حلقه ای :

ابتدا آرد و نمک و خامه و گشنيز و ماء الشعیر را با هم مخلوط كرده و آب را كم كم اضافه مي كنيم تا خمير لطيفی بدست بياید و به دست نچسبد.

 

خمير را در نايلون گذاشته و به مدت ۱۵-۲۰ دقيقه استراحت می دهيم.

پياز را خرد كرده و سرخ می كنيم. سينه مرغ خرد شده و فلفل دلمه  را به پياز اضافه كرده و با نمک و فلفل تفت می دهيم. سپس زرشک را اضافه كرده و مخلوط می كنيم. در پايان آبليمو و پنير را اضافه می كنيم. و بعد از پختن اجازه می دهيم تا مواد سرد شود.

 

خمير را به ۸ قسمت تقسيم كرده و هر قسمت را به صورت مستطيل (خيلی نازک) پهن كرده و مقداری از مواد را روی خمير چيده (از هر طرف ۱ سانت فاصله داشته باشد. و بصورت رولت می پيچانيم.

بعد دوسر رولت را به هم وصل كرده و فشار می دهيم (می توانيد دستتان را كمی خيس كنيد)

 

و دو طرف آن را در روغن سرخ می كنيم.

هر چقدر خمير را نازکتر صاف كنيد حلقه های تردتری را خواهيد داشت. اين غذا را بهتر است با سس قرمز ميل كنيد.

 

** می توانید به جای مرغ و زرشک از ژامبون دودی مرغ و سس خردل و كمی پنير خامه ای استفاده كنيد.

در كل مواد درونی بايد ترش مزه باشد.

گردآوري : –

 

 

مرغ حلقه ای پخت مرغ حلقه ای,طرز پخت مرغ حلقه ای,مواد لازم برای مرغ حلقه ای,درست
کردن مرغ حلقه ای,نکاتی برای پخت مرغ حلقه ای,طرز تهیه انواع پخت مرغ,نحوه پخت مرغ

مرغ حلقه ای پخت مرغ حلقه ای,طرز پخت مرغ حلقه ای,مواد لازم برای مرغ حلقه ای,درست
کردن مرغ حلقه ای,نکاتی برای پخت مرغ حلقه ای,طرز تهیه انواع پخت مرغ,نحوه پخت مرغ

3 مارس 2015 … طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای ، طعم لذیذ غذاهای آشپزباشی.بازار را هرگز فراموش نخواهید
کرد.
طرز تهيه در ادامه مطلب. مرغ حلقه اي. ادامه مطلب : مواد لازم: آرد سفيد:300 گرم(3 پ). خامه:3 ق
س. نمك:1/2 ق مرباخوري. گشنيز خرد شده يا خشك:2-3 ق س. آب”300ميلي ليتر (2 پ).
26 مه 2015 … آرد سوخاری مقداری. پیاز پیاز 1 عدد. پنیر پیتزا به میزان لازم. گردو 30گرم. سینه مرغ
400گرم. فلفل دلمه ای 1عدد. زرشک 4 قاشق غذاخوری. آرد 300گرم.

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز